Infinity Blade

Infinity Blade 1.4.1

Ga de strijd aan met God King en zijn Titans

VOOR

  • Geweldige graphics en geluid
  • Mooie vechtscènes

TEGEN

  • Nogal lineair

Uitmuntend
8

Infinity Blade is een game voor je iPhone, iPod of iPad gemaakt met de uitstekende Unreal-engine. Dit platform om spellen te maken levert grafische hoogstandjes die je voortaan ook terugziet op je Apple-apparaat. In Infinity Blade ga je het gevecht aan met de slechterik God King in een cinematografische omgeving.

God King heeft de felbegeerde Infinity Blade (een zwaard) en daar ben jij niet blij mee. Dus je gaat op pad om het wapen te veroveren en komt onderweg gigantische reuzen tegen die jou proberen tegen te houden. Versla je al deze knapen dan kom je uit bij de grote eindbaas. Deze is echter zo sterk dat je geen schijn van kans maakt. Je sterft, maar daar eindigt het spel gelukkig niet. Je zoon neemt 20 jaar later wraak, vreemd genoeg met dezelfde ervaring en voorraad (drankjes en wapens) als jij voorheen had.

Je knaapje zal het echter ook niet redden, God King is simpelweg te machtig. Zo komt de volgende zoon in beeld. Al met al ben je in Infinity Blade generaties lang bezig eer je genoeg krachten en magie hebt opgebouwd om die vlegel tegenstand te bieden.

Grafisch gezien is Infinity Blade een pareltje. De vechtscènes zijn spectaculair en ook het geluid is uitstekend. Er is echter totaal geen bewegingsvrijheid in Infinity Blade; je klikt van de ene tegenstander direct naar de ander. Een hier en daar verborgen zak geld brengt weinig variatie daarin.

Infinity Blade is een prachtig spel voor je iDevice. Het verhaal is erg lineair maar door de adembenemende graphics en audio zul je daar geen enkel probleem mee hebben. Infinity Blade is een ware must-have.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Infinity Blade

Download

Infinity Blade 1.4.1

Beoordelingen about Infinity Blade